Decemberi programjaink


December elején mesemondó délutánunk keretében magyar népmeséket mutattak be az alsó tagozatos tanulók

Tűzoltó parancsnokság átadására december 3-án került sor, ahol iskolánk hetedik osztályos tanulója verset mondott.
December 10-én tanítás nélküli munkanapunkon egy rendőrségi előadást hallgattak meg a gyerekek, melyen többet megtudhattak a biztonságos közlekedésről, valamint az internet veszélyeiről.

Az adventi időszakban Karácsony ünnepére készülődtünk. Az iskola apraja, nagyja díszeket készített a falu karácsonyfájára és elkészítették az adventi koszorút. A gyertyagyújtáson színvonalas műsorral, versekkel és énekekkel tették meghittebbé az ünnepre való várakozást.
A galéria itt megtekinthető.

Az iskolában december 5-én adventi játszóházat is tartottunk, ahonnan a gyerekek saját maguk által készített kis ajándéktárgyakkal térhettek haza.
December 12-én alsó tagozatos gyerekeink részére Mikulás teadélutánt, a felsős tanulóknak pedig diszkót tartottunk a Művelődési Ház nagytermében.

Több hetes felkészülés előzte meg a 2. és 3. osztály által előadott karácsonyi műsort – december 19. - Sok tanulót megmozgatott a szereplés, mellyel meglepték az iskola többi tanulóját, szülőket, nevelőket. Másnap, szombat este újra előadták műsorukat a gyerekek a Falukarácsonyon.
Az 1-2. osztályosok a könyvtárban tartott bábműsort tekintettek meg