Falukarácsony


A „Karácsonyt várva” elnevezésű rendezvény hagyománnyá vált településünkön, és idén immár 9. alkalommal adott lehetőséget arra, hogy az ünnepi előkészületek forgatagában kicsit megpihenjünk és átadjuk magunkat a szórakozásnak.
A negyedik adventi vasárnap előestéjén a szentmisét követően gyertyagyújtásra került sor a templom előtt a Danubia AMI néptáncos növendékeinek közreműködésével.
Ezután vette kezdetét a karácsonyi műsor.
A szereplők között ott voltak intézményünk nagycsoportos óvodásai, 3. és 4. osztályos tanulói, a Danubia AMI növendékei és a BöGitár legfiatalabb tagjai. Valamennyi műsorszám szívet melengető volt.
Bízunk benne, mindenki vitt haza egy-egy kis részt a lelkében a látottakból-hallottakból, legyen az egy dallam, egy versrészlet, egy jelenet vagy a színpadkép.
Köszönet illeti a szereplőket, a felkészítőket és mindenkit, aki a szervezésben, a lebonyolításban és a díszítésben segédkezett:
Barna Zoltánné és Aladics Katalin óvónők, Németh Istvánné dajka, Benedekné Molnár Mária, Kiss Szilárdné, Tóth-Kovács Zita, Soósné Korsós Erika és Németh Erzsébet pedagógusok, Andócsi Mónika és Andócsi Adél, a néptánccsoport vezetői, Bögi istván András, a BöGitár vezetője, valamint Andócsiné Balázs Beatrix, szülő, az SzMK tagja.
A galéria itt megtekinthető.